Conte boos op clubleiding Inter na nederlaag tegen Dortmund

6 november 2019, 15:11

Antonio Conte nam dinsdagavond geen blad voor de mond na de verloren Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund (2-3). De coach van Inter legde de schuld van de nederlaag bij het bestuur van de Italiaanse grootmacht. De clubleiding heeft volgens Conte gefaald een selectie neer te zetten die in meerdere competities kan wedijveren.

"Er zijn bij de seizoensplanning grote fouten gemaakt. Ik ben het zat dat ik dat steeds moet zeggen. Onze selectie is te klein om zowel in de Serie A als de Champions League te kunnen meestrijden", aldus Conte in Italiaanse media. "We hebben een spelersgroep die, afgezien van Diego Godín, nog niks heeft gewonnen. Er is voor het seizoen iets heel erg misgegaan."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Inter zat dinsdag halverwege het duel met Borussia Dortmund op rozen. Door doelpunten van Lautaro Martínez en Matías Vecino leidden de Italianen na een helft met 2-0. Na rust ging het echter helemaal mis voor Inter: Achraf Hakimi (twee keer) en Julian Brandt zorgden voor een 2-3 eindstand.

Door de nederlaag wordt het voor Inter moeilijk om te overwinteren in de Champions League. De achterstand op Borussia Dortmund bedraagt drie punten en FC Barcelona heeft vier punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen