Vuckic en Lam sinds lange tijd weer opgeroepen voor hun land

6 november 2019, 12:58   Bijgewerkt: 6 november 2019, 15:09

Haris Vuckic (FC Twente) en Thomas Lam (PEC Zwolle) mogen zich volgend week melden bij hun nationale ploeg. Vuckic gaat met Slovenië op pad, Lam kan met Finland voor het eerst in de historie het EK veiligstellen. Beide Eredivisie-spelers waren mede door blessureleed een tijd uit beeld bij hun land.

Vuckic speelde bijna acht jaar geleden zijn laatste interland voor Slovenië. In 2012 werd de 27-jarige spits annex middenvelder voor de laatste keer opgeroepen. De aanstaande interlands speelt Slovenië tegen Letland en Polen. Vuckic en zijn landgenoten hebben een minimale kans op plek twee. Daarvoor moeten ze een gat van vijf punten met Oostenrijk dichten.

#SlaJeSlag: bied mee op gesigneerde Ajax-shirts voor het goede doel!

Voor Lam en Finland is het EK dichtbij. Een zege op Liechtenstein of Griekenland levert de Scandinaviërs een plaatsingsbewijs op. Nooit eerder speelden de Finnen op een eindtoernooi. De voorgaande interlandperiodes ontbrak Lam in de selectie. De PEC-verdediger moest maanden toekijken vanwege een gebroken middenvoetsbeentje. Afgelopen week maakte hij zijn rentree bij de Zwollenaren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen