FC Emmen
4 – 2
Willem II
SC Heerenveen
1 – 2
ADO Den Haag
Feyenoord
0 – 0
Fortuna Sittard
FC Groningen
0 – 0
VVV-Venlo

Lampard denkt dat Chelsea pech had in 'echt gekke wedstrijd'

Lampard denkt dat Chelsea pech had in 'echt gekke wedstrijd'

5 november 2019 – Niet alleen in het Ajax-kamp wordt lang nagepraat over het duel op bezoek bij Chelsea (4-4), ook de Londenaren zelf spreken van een krankzinnige wedstrijd. Manager Frank Lampard komt na afloop woorden te kort om het schouwspel op Stamford Bridge te omschrijven.Na ruim een uur spelen leek alles verloren voor Chelsea, dat tegen een 1-4 achterstand aankeek. De aansluitingstreffer van captain César Azpilicueta leidde echter een onbeschrijflijk laaste half uur in, met uiteindelijk een 4-4 gelijkspel tegen negen Ajacieden tot gevolg.

Lees ook: Ten Hag zet vraagtekens bij beslissingen van Rocchi

"Het was echt een gekke wedstrijd. Dit is niets vergeleken met duels die ik zelf speelde. Zeker vanwege de rode kaarten en de beslissingen van de VAR", blikt Lampard terug op het clubkanaal van Chelsea. Naar eigen zeggen denkt Lampard dat slordigheden en een beetje pech Chelsea van de overwinning heeft weerhouden.

Smetje op de turbulente avond was het uitvallen van Mason Mount. De ex-Vitessenaar raakte na een uur geblesseerd, vlak voordat de wedstrijd krankzinnige vormen aannam. "De doktoren hebben zijn enkels ingetaped. Hopelijk valt de schade mee", aldus Lampard.

#SlaJeSlag: bied mee op een gesigneerd Ajax-shirt van doelpuntenmaker Quincy Promes voor het goede doel!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 22 februari 2020

  2. vrijdag 21 februari 2020