Dortmund boekt cruciale zege na prachtige comeback tegen Inter

5 november 2019, 23:09   Bijgewerkt: 5 november 2019, 23:19

Borussia Dortmund heeft dinsdasgavond uitstekende zaken gedaan in de strijd om het bereiken van de volgende ronde. De ploeg won in eigen huis met 3-2 van Internazionale, nadat het eerst nog op een 0-2 achterstand kwam. Mede door twee goals van Achraf Hakimi werd het tij nog volledig gekeerd: 3-2.

Daar zag het er in de pauze zeker niet naar uit, want al vroeg in de wedstrijd opende Lautaro Martínez uit een heerlijke dribbel de score. Hij had de bal af kunnen spelen op zijn aanvalsmaatje Romelu Lukaku, maar hield de bal en liep rustig door, waarna hij de bal knap achter Roman Bürki schoot. Vlak voor de pauze verdubbelde Matías Vecino de score namens de bezoekers, die daarmee op rozen zaten: 0-2.

Niets bleek minder waar: na een heerlijke aanval over rechts via telkens eenmaal raken kwam Dortmund direct na de pauze terug in de wedstrijd. Hakimi was het eindstation van een knappe aanval en zag niet veel later hoe invaller Paco Alcacer met zijn eerste balcontact - hij veroverde een bal - een assist gaf op Julian Brandt: 2-2.

Niet veel later was de ommekeer compleet voor de thuisploeg: Hakimi schoot uit een heerlijke combinatie met Jadon Sancho knap raak en hielp BVB daarmee naar de tweede plaats in Groep F, een punt achter FC Barcelona en drie voor op Internazionale, tegen wie het onderling resultaat wel in hun nadeel is na de 2-0 nederlaag in Milaan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen