Geblesseerde Memphis helpt Lyon aan broodnodige zege

5 november 2019, 22:56

Het dolende Olympique Lyon draait in de competitie nog altijd moeizaam, maar houdt na vier duels nog altijd uitzicht op overwintering in de Champions League. Met dank aan een scorende Memphis Depay werd er met 3-1 gewonnen van groepshekkensluiter Benfica.

De Fransen staan in de reguliere competitie slechts tiende en moeten zich behoorlijk verbeteren willen ze uiteindelijk nog meedoen om de Europese plekken. In Europa zelf gaat het redelijk. Na drie duels had Lyon vier punten en had het nog alle kans op overwintering.

Dan moest er wel gewonnen worden van Benfica, dat drie punten had. De start van Lyon was uitstekend in eigen huis, want na een corner zorgde Joachim Andersen (ex-FC Twente) al na vier minuten voor de voorsprong. Memphis Depay, afgelopen weekend tweemaal trefzeker, produceerde na ruim een half uur de 2-0.

In de rust bleef Memphis vanwege een dijblessure achter. Hij miste weinig bijzonder in de tweede helft, want Lyon kwam niet in de problemen en staat met zeven punten op een tweede plaats in de groep. De aansluitingstreffer van Haris Seferovic kwam te laat en invaller Bertrand Traoré besliste het duel in de slotfase: 3-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen