Frenkie de Jong snapt boze fans: "Speelden niet goed"

5 november 2019, 22:16

Frenkie de Jong was teleurgesteld na het gelijkspel van FC Barcelona in eigen huis tegen Slavia Praag dinsdagavond. De Catalaanse grootmacht kwam niet tot scoren (0-0) en ging met een fluitconcert van het veld af in Camp Nou. "Het is normaal dat de fans teleurgesteld zijn. Ze willen ons zien winnen", zei de Nederlandse middenvelder.

Na de doelpuntloze remise snapte De Jong de teleurstelling bij de supporters. "We weten wat er beter moet en hopelijk kunnen we dat snel laten zien. We wilden graag winnen voor de fans, hopelijk kunnen we ze de volgende wedstrijd wél laten juichen", zei de middenvelder, die negentig minuten op het veld stond, maar ook het verschil niet kon maken.

"We hebben niet goed gespeeld. Hopelijk kunnen we het spel in de volgende wedstrijd verbeteren", aldus De Jong, die erkende dat FC Barcelona in een moeilijke periode zit. "We hebben over de nederlaag tegen Levante (3-1, red.) gesproken en de dingen bekeken die beter moeten. We praten erover met elkaar, ook als we wel winnen. Hopelijk kunnen we snel die dingen verbeteren die nodig zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen