Sarri neemt zorgen om De Ligt weg: "Het lijkt niets ernstigs"

5 november 2019, 20:12

Matthijs de Ligt mist morgen (woensdag) het Champions League-wedstrijd met Juventus, maar volgens zijn trainer Maurizio Sarri is er geen sprake van een ernstige blessure. De manager van de Italiaanse koploper heeft goede hoop dat de Nederlander er dit weekend weer bij is.

De Ligt kroonde zich zaterdagavond nog tot matchwinner in de stadsderby tegen Torino, maar incasseerde eerder vandaag een teleurstelling. Wegens enkelklachten stapte de verdediger niet in het vliegtuig naar Moskou, waar Juventus het tegen Lokomotiv Moskou opneemt in de Champions League.

De zorgen om een zware blessure neemt Sarri tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd in Rusland weg. "Het lijkt niets ernstigs. Het is een kleine blessure die we binnen een paar dagen kunnen oplossen. Morgen zullen we kiezen tussen Daniele Rugani en Merih Demiral."

Juventus staat er met zeven punten uit drie duels goed voor in Groep D. Samen met Atletico Madrid leiden de Italianen de dans in hun poule, waar Lokomotiv met drie punten op de derde stek staat. Peter Bosz heeft met zijn Bayer Leverkusen nog geen punten. "De wedstrijd zal moeilijk zijn, want tijdens het heenduel brachten ze ons al in moeilijkheden. We moeten geconcentreerd zijn", aldus Sarri over de Russen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen