Bosz wil overwinteren in Europa: "En dus moeten we winnen"

5 november 2019, 18:18

Peter Bosz erkent dat Bayer Leverkusen woensdag slechts één ding te doen staat in eigen huis tegen Atlético Madrid: winnen. De eerste drie duels verloor de Duitse ploeg allemaal, waardoor het bereiken van de volgende ronde bijzonder moeilijk wordt. "We willen er na de winter nog steeds bij zijn, dus moeten we morgen winnen." 

Dat zei hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met de Spaanse grootmacht, die samen met Juventus aan kop gaat van de groep. "We weten dat we weinig kans hebben om door te komen zoals het nu staat, maar zolang het mogelijk is, moeten we er alles aan doen. Maar eerst ligt de focus op de wedstrijd van morgen", aldus Bosz.  

De oefenmeester beseft dat zijn ploeg niet alleen aan de bal goed moet zijn, maar ook in andere aspecten van het spel. "Atlético kan heel fysiek spelen, maar dat moeten wij ook kunnen. Dat hebben we in Madrid ook laten zien, dat we ook op het fysieke gedeelte kunnen concurreren met hen", zei de oefenmeester, die Daley Sinkgraven en Lars Bender nog altijd moet missen vanwege blessureleed. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen