Maaskant: "Gemeengoed dat pijlen op mij gericht worden"

5 november 2019, 09:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Robert Maaskant weet dat hij de wind bij VVV-Venlo niet in de zeilen heeft. Na een aanvankelijk prima start gaat het bergafwaarts met de Limburgers, die door zes nederlagen op rij nu voorlaatste staan in de Eredivisie. De coach wil de situatie snel omdraaien.

"We zijn met zijn allen keihard bezig om het tij te keren", verzekert de coach in gesprek met De Telegraaf. Hij weet dat hij bij de eigen fans behoorlijk onder vuur ligt. "Dat de pijlen zich op mij richten is ook een beetje gemeengoed geworden. Blijkbaar moet er altijd iemand de schuld hebben. Dat ben ik dan. Daar baal ik van, maar ik heb liever dat het zich op mij richt dan op deze ploeg. Want deze ploeg doet er echt alles aan om het tij te keren."

VVV verloor niet alleen zes keer op rij in de Eredivisie, maar werd vorige week ook uit de de beker geknikkerd door de amateurs van Groene Ster. Dat deed de kritiek op Maaskant toenemen, net als de 0-3 nederlaag tegen Feyenoord van afgelopen zondag. Komend weekend gaat VVV op bezoek bij Heracles Almelo. Ondanks de slechte vorm geniet de coach nog steeds het vertrouwen van de clubleiding, zo liet Stan Valckx al weten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen