PSV-supporters boycotten uitwedstrijd tegen FC Emmen

4 november 2019, 19:46

Lighttown Madness, een supportersgroepering van PSV, heeft een boycot aangekondigd voor het uitduel met FC Emmen. De fans zullen op zondag 1 december niet naar Drenthe afreizen uit protest tegen het aanvangstijdstip. De wedstrijd in Emmen begint om 20.00 uur.

'Ondanks dat we al enkele malen onze onvrede hebben laten blijken over het spelen van wedstrijden op zondagavond om 20:00 uur, is er een tijdje terug besloten om ook de uitwedstrijd tegen FC Emmen op 1 december op dit belachelijke tijdstip te spelen. Het mag nooit en te nimmer de standaard worden om supporters op deze manier de dupe te laten worden', schrijft Lighttown Madness via Facebook.

'We hebben lang overlegd hoe we onze standpunten duidelijk kunnen maken zonder dat de support voor onze club daar onder lijdt. Echter, we zijn tot de conclusie gekomen dat we dit keer niet meer om een boycot heen kunnen', gaat de supportersgroepering verder. 'We zullen met de actieve sfeergroepen dan ook NIET aanwezig zijn in Emmen. Alleen zo kunnen we laten zien dat zondagavond 20:00 uur door ons niet wordt geaccepteerd.'

Voor PSV de uitwedstrijd tegen FC Emmen speelt, nemen de Eindhovenaren het nog op tegen LASK Linz, Willem II, sc Heerenveen en Sporting Portugal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen