Everton komt met positieve update over André Gomes

Everton komt met positieve update over André Gomes

4 november 2019 – De operatie van André Gomes is voorspoedig verlopen. Dat communiceert Everton maandag via de officiële clubkanalen. De Portugees raakte zondag tijdens het treffen met Tottenham Hotspur (1-1) zo zwaar geblesseerd dat gevreesd werd voor het einde van zijn loopbaan.De verwachting is echter dat Gomes volledig zal herstellen van zijn gebroken enkel, meldt Everton na de succesvol verlopen operatie. 'André zal nu nog enige tijd in het ziekenhuis verblijven, voordat hij terugkeert op ons trainingscomplex om onder begeleiding van de medische staf van de club aan zijn herstel te beginnen', aldus de club.

Namens Gomes spreekt Everton een woord van dank uit voor de massale steunbetuigingen. 'De club wil alle Everton-supporters en de gehele voetbalfamilie bedanken voor de overweldigende steunbetuigingen die we na de wedstrijd van gisteren hebben ontvangen.'

Gomes liep zondag de zware blessure op na een tackle van Spurs-middenvelder Heung-Min Son. De Portugees kwam al vallend in botsing met Serge Aurier en raakte daarbij ernstig geblesseerd.

Lees ookGomes ondergaat operatie, ook steun voor Son na horrorblessure

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 16 juli 2020

  2. woensdag 15 juli 2020