Everton komt met positieve update over André Gomes

4 november 2019, 16:38

De operatie van André Gomes is voorspoedig verlopen. Dat communiceert Everton maandag via de officiële clubkanalen. De Portugees raakte zondag tijdens het treffen met Tottenham Hotspur (1-1) zo zwaar geblesseerd dat gevreesd werd voor het einde van zijn loopbaan.

De verwachting is echter dat Gomes volledig zal herstellen van zijn gebroken enkel, meldt Everton na de succesvol verlopen operatie. 'André zal nu nog enige tijd in het ziekenhuis verblijven, voordat hij terugkeert op ons trainingscomplex om onder begeleiding van de medische staf van de club aan zijn herstel te beginnen', aldus de club.

Namens Gomes spreekt Everton een woord van dank uit voor de massale steunbetuigingen. 'De club wil alle Everton-supporters en de gehele voetbalfamilie bedanken voor de overweldigende steunbetuigingen die we na de wedstrijd van gisteren hebben ontvangen.'

Gomes liep zondag de zware blessure op na een tackle van Spurs-middenvelder Heung-Min Son. De Portugees kwam al vallend in botsing met Serge Aurier en raakte daarbij ernstig geblesseerd.

Lees ookGomes ondergaat operatie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen