Metz-spelers Cabit en N'Doram betrokken bij zwaar auto-ongeluk

4 november 2019, 15:26

Treurig nieuws uit Frankrijk: FC Metz-middenvelder Manuel Cabit (op archiefbeeld links) is ernst gewond geraakt bij een auto-ongeluk. Zondag raakte hij met linksback Kevin N'Doram betrokken bij een ongeval op de autosnelweg A4. Eerstgenoemde raakte echter ernstig gewond en hoewel zijn toestand stabiel zou zijn, is een goede prognose nog niet te maken.

Dat schrijft FC Metz op de clubsite. N'Doram kon al vrij snel ongeschonden het ziekenhuis verlaten, al krijgt hij nog enkele dagen rust om te herstellen van het ongeval. Voor Cabit is er nog geen duidelijkheid over wat zijn toestand exact is, maar zeker is dat het niet goed met hem gaat. Hij ligt momenteel in het Universitair Ziekenhuis van Reims.

De Franse media melden dat het een eenzijdig auto-ongeluk is geweest, zondag iets voor 13.00 uur, met in totaal vier inzettenden. De andere twee inzettenden zijn qua identiteit nog niet bekend: een van hen raakte lichtgewond, de andere ernstiger. Wat er precies gebeurd is, is niet bekend. Vanuit diverse clubs in Frankrijk komen de steunbetuigingen voor het duo binnen. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen