Roda JC: Huirne nieuwe algemeen directeur, Meijer treedt af

4 november 2019, 14:03   Bijgewerkt: 4 november 2019, 15:09

Roda JC heeft Herman Huirne per direct aangesteld als nieuwe statutair algemeen directeur. Nadat de club voor 79,8% werd overgenomen door een aantal regionale ondernemers, hebben zij Huirne naar voren geschoven. Dat betekent dat er van Hessel Meijer afscheid genomen wordt.

Meijer liet zelf eerder al meermaals weten graag weg te willen, maar door alle onrust binnen de club was dat simpelweg niet eerder mogelijk. Hij werd in juni aangesteld als statutair directeur met Mauricio de la Vega, maar nadat de Mexicaan afhaakte, stond hij er lang alleen voor en kon dus niet vertrekken. Door de overname en aanstelling van Huirne is dat nu dus wel mogelijk. Vermoedelijk gaat het bij de supermarkthouder overigens om een tijdelijke oplossing, totdat er een alternatief voor de lange termijn is gevonden.

Lees ook: Schrouff staat aandelen Roda JC gratis af: "Goed gevoel bij"

'Roda JC dankt Hessel Meijer voor zijn inspanningen die hij gedurende de afgelopen periode voor de club heeft verricht', schrijft de club. Met Huirne wordt een volgende stap gezet naar de wederopbouw van de Limburgse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen