'Real Madrid maakt serieus werk van Sterling: Bale + 80 miljoen'

4 november 2019, 13:45

Groot nieuws uit Madrid: Real bereidt een bod voor op Raheem Sterling. De aanvaller van Manchester City is de Madrilenen ruim tachtig miljoen euro + Gareth Bale waard. Afgelopen zomer was De Koninklijke ook al in de markt voor de diensten van de aanvaller, toen kwam het niet tot een akkoord.

Dat schrijft Sky Sports News als 'breaking nieuws', op basis van betrouwbare bronnen. Afgelopen zomer waren er concrete gesprekken tussen technisch directeur José Ángel Sánchez en het management van Sterling, maar kwam de deal niet van de grond. Florentino Perez, de voorzitter van Real Madrid, is bang dat de aanvaller alleen maar duurde wordt, naar mate de transfer uitblijft.

Ook als Bale – die samen met James Rodriguez afgelopen nog voor het einde van de wedstrijd van Real Madrid het stadion verliet – niet wil mee werken aan de transfer, is het een mogelijkheid dat Sterling naar de Spaanse hoofdstad komt. In dat geval wil Perez een rechtstreekse deal maken, waarbij zo'n 230 (!) miljoen euro gemoeid zou zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen