VVV 'pal' achter Maaskant en stelt onderzoek in naar fans

VVV 'pal' achter Maaskant en stelt onderzoek in naar fans

4 november 2019 – VVV-Venlo houdt het vertrouwen in trainer Robert Maaskant. Hoewel de ploeg voorlaatste staat in de Eredivisie, blijft technisch directeur Stan Valckx pal achter de oefenmeester staan, die deze zomer het stokje overnam van Maurice Steijn. "Wij scharen ons achter de trainer. We hebben er vertrouwen in, dat we het tij gaan keren."Dat zei hij tegenover De Telegraaf. "We hebben de afgelopen week veel praatsessies gehad. In die gesprekken is het vertrouwen in Robert uitgesproken en ook na deze wedstrijd zijn er geen twijfels over Robert", verzekert Valckx over de positie Maaskant na de nieuwe nederlaag, ditmaal tegen Feyenoord. In april was er ook al onrust tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord. 

Lees ook: Maaskant is 'klaar met' anoniem scheldende supporters

VVV betreurt randzaken
Verder kwam de club maandag naar buiten met een statement over 'wanordelijkheden' bij het duel met Feyenoord. Een groep zat op de thuistribunes met 'kwaadwillende bedoelingen', waardoor de club een onderzoek instelt in samenwerking met politie en justitie.

"Ondanks alle genomen veiligheidsmaatregelen, hebben diverse stadionbezoekers gistermiddag derhalve een zeer vervelend gevoel overgehouden aan het bezoeken van Covebo Stadion - De Koel -. Dat vindt de club een zeer kwalijke zaak en daar willen wij dan ook onze welgemeende excuses voor aanbieden", laat directeur Marco Bogers weten. De gedupeerde fans kunnen een compensatie verwachten.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 9 juli 2020

  2. woensdag 8 juli 2020