'Van de Beek, Martínez en Alvarez tijdig fit voor Chelsea-treffen'

'Van de Beek, Martínez en Alvarez tijdig fit voor Chelsea-treffen'

4 november 2019 – Goed nieuws voor Ajax: de tegen PEC Zwolle geblesseerd uitgevallen middenvelders Donny van de Beek, Lisandro Martínez én Édson Alvarez zijn vermoedelijk alle drie fit genoeg om in actie te komen tegen Chelsea. Hoewel vandaag (maandag) pas de bepalende testen worden gehouden, is de kans groot dat ze gewoon inzetbaar zijn.

Dat schrijft De Telegraaf. Van de Beek liet zich in Overijssel uit voorzorg wisselen op het kunstgras van PEC Zwolle, omdat hij met lichte hamstringklachten kampte. Zondag voelde die spier echter alweer goed bij de international van het Nederlands elftal. Ook Martínez, die een ferme tik tegen zijn knie kreeg, is alweer aan de betere hand: zijn letsel bleef beperkt tot een kleine zwelling en werd ook daarom naar de kant gehaald. Hij speelde eerst nog geruime tijd door, wat met een zware blessure niet had gekund.

Lees ook: Van de Beek verwacht er tegen Chelsea bij te zijn

Alvarez kreeg een elleboog in zijn gezicht, maar is ook alweer aan de beterende hand, waardoor de opties op het middenveld van Erik ten Hag in de return tegen Chelsea ruimvoldoende lijken. Tegen PEC Zwolle maakten Ryan Gravenberch en Razvan Marin speelminuten.

#SlaJeSlag: bied mee op gesigneerde Ajax-shirts voor het goede doel!

gerelateerd