Geruchten na congé Kovac: Allegri lijkt eerste keus

4 november 2019, 07:53

Na het ontslag van Niko Kovac als hoofdtrainer van Bayern München, gonst het van de geruchten rondom de opvolger van de Kroatische oefenmeester. Volgens Duitse media ligt Massimiliano Allegri op pole position om aan de slag te gaan bij Der Rekordmeister.

Volgens BILD is de kans het grootst dat de Italiaan spoedig een contract tekent in Beieren. Na de harde nederlaag tegen Eintracht Frankfurt (5-1) van afgelopen zaterdag, was de maat vol voor het bestuur van Bayern en moest Kovac zijn biezen pakken. Eerder deze week, toen Bayern zich met moeite plaatste voor de volgende ronde in de DFB Pokal, meldde Sport1 dat Mauricio Pochettino mogelijk Kovac opvolger zou worden.

Lees ook: Bayern München ontslaat Kovac: "Het was tijd voor actie"

Ten Hag

Ook namens van de, net als Allegri, clubloze managers José Mourinho en Arsene Wenger passeren de revue. Volgens het Duitse Sky is Ajax-coach Erik ten Hag, die in het verleden Bayern München II onder zijn hoede had, ook nog een optie. Het sportmedium is echter bang dat Ajax niet mee wilt werken aan een tussentijds vertrek.

Overigens is Bayern doorgaans geen fan van een - voor de club – nieuwe naam aanstellen als het seizoen al begonnen is. Toen Carlo Ancelotti in oktober 2017 zijn congé kreeg, werd oude bekende Jupp Heynckes teruggehaald als hoofdtrainer. Hij pakte in 2013 ook nog de treble met de Duitse grootmacht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen