Milan verdrinkt in middenmoot door verlies tegen Lazio

3 november 2019, 22:52   Bijgewerkt: 3 november 2019, 23:08

AC Milan blijft ook onder de nieuwe trainer Stefano Pioli ondermaats presteren. Zondag heeft de wedstrijd tegen Lazio namelijk ook weer een slecht resultaat opgeleverd. De leuke en vermakelijke ontmoeting eindigde in een 1-2 nederlaag.

Het was zondag al na 25 minuten raak voor de bezoekers, die getraind worden door Simone Inzaghi. Spits Ciro Immobile kopte op knappe wijze de 0-1 tegen de touwen. De Italiaan is geweldig bezig bij Lazio en heeft nu 100 goals gemaakt in slechts 147 duels voor de club. Lang kon Lazio niet genieten van de voorsprong, want drie minuten later was het door een eigen goal van Bastos alweer gelijk.

Beide ploegen deden er alles aan om de wedstrijd te winnen en dat leverde een aantrekkelijk schouwspel op. Het was Lazio dat aan het langste eind trok door een treffer van Joaquin Correa in de 83ste minuut. Hij stelde daarmee de derde overwinning op rij van Lazio veilig. Bij Milan blijft het heel moeizaam gaan. De ploeg won slechts één van de laatste vier duels en staat nu elfde. Er is ook weinig perspectief, aangezien Juventus en Napoli de volgende twee tegenstanders zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen