Van der Heijden denkt niet dat Stam alles zelf besloot

3 november 2019, 17:37   Bijgewerkt: 3 november 2019, 17:42

Jan-Arie van der Heijden mocht zondag voor het eerst sinds augustus weer eens in de basis beginnen bij Feyenoord, waar hij onder Dick Advocaat een nieuwe kans krijgt. De 31-jarige verdediger had na de wedstrijd tegen VVV-Venlo (0-3) opmerkelijke teksten in huis.

Na afloop stond de routinier FOX Sports te woord over de situatie onder Jaap Stam. "Ik had een goede band met hem en praatte veel met Jaap. Ik neem hem ook niks kwalijk", zegt Van der Heijden. Bij de keuzes die er gemaakt werden, zet hij zijn vraagtekens. "Ik had eigenlijk het idee dat hij niet zelf alles helemaal besloot. Dus dat ik niet rouwig om zijn vertrek was, dat klopt niet. Al wil ik niet graag terugkijken. Ik wachtte op mijn kans en die heb ik nu gekregen."

Toch geeft hij aan dat het niet gemakkelijk was in de periode met Stam, onder wie hij dus was veroordeeld tot een bijrol. "Het was niet altijd leuk natuurlijk. Iedere speler wil voetballen, maar dat was niet aan de orde. Ik trainde gewoon mee met de selectie alleen tja, de weekenden zagen er wat anders uit want ik speelde niet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen