Dortmund hoopt Reus op tijd klaar te stomen voor Inter en Bayern

3 november 2019, 15:43

Borussia Dortmund kan voorlopig geen beroep doen op Marco Reus. De smaakmaker van de nummer twee van de Bundesliga kampt met problemen aan zijn enkel. De club hoopt Reus op tijd terug te hebben voor de twee belangrijke duels die komende week op het programma staan.

Reus moest zich zaterdagmiddag in het thuisduel tegen Wolfsburg al na een halfuur laten wisselen vanwege een blessure. Mario Götze was zijn vervanger en Reus zag zijn ploeg vanaf de kant met 3-0 winnen. De dag na die overwinning heeft Dortmund laten weten waar Reus last van had. "Reus heeft sinds de wedstrijd van gisteren tegen Wolfsburg enkelproblemen", schrijft de club op Twitter.

Vandaag is Reus uitgebreid onderzocht en binnenkort zal er worden beslist of hij komende dinsdagavond inzetbaar is in het Champions League-duel met concurrent Internazionale. Hoe ernstig de blessure van Reus is, brengt de club niet naar buiten. Mocht Reus het duel tegen Inter missen dan zal Dortmund er in ieder geval alles aan doen om Reus klaar te stomen voor het duel van komende zaterdag, dan speelt het in de Bundesliga namelijk de kraker tegen Bayern München. Reus scoorde dit seizoen al vijf keer in tien wedstrijden voor de club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen