Invaller Hateboer ziet Atalanta kans op derde plek verspelen

3 november 2019, 14:53

Atalanta Bergamo is er niet in geslaagd om voor even de nummer drie van Italië te worden. De club van Marten de Roon en Hans Hateboer ging thuis met 0-2 onderuit tegen Cagliari. Dat had de ploeg voor een belangrijk deel aan zichzelf te wijten, omdat het vlak voor rust met tien man kwam te staan na een domme rode kaart.

Bij winst in eigen huis had nummer vier Atalanta AS Roma kunnen passeren op de ranglijst, maar dat plan faalde. Cagliari kwam wat gelukkig op voorsprong toen middenvelder Mario Pasalic van Atalanta een vrije trap in eigen doel werkte door de bal van richting te veranderen. Vijf minuten voor rust werd de situatie voor Atalanta alleen nog maar erger toen smaakmaker Josip Ilicic buiten het veld natrapte na een duel om de bal. Hij kon met rood inrukken.

In de rust werd er meteen twee keer gewisseld. Onder meer onze landgenoot Hateboer kwam Robin Gosens aflossen. Maar de tien man van Atalanta, waar De Roon was geschorst, slaagden er niet meer in nog een resultaat aan het duel over te houden. Vlak voor het uur maakte Christian Oliva namelijk de 0-2 op aangeven van Giovanni Simeone en waren de drie punten in de tas voor Cagliari. Door de zege komen de bezoekers nu op een gelijk aantal punten met Atalanta, namelijk 21, en staat Cagliari voorlopig vijfde in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen