Blessure Martínez bij Ajax valt mee: "Was slechts een schop"

Blessure Martínez bij Ajax valt mee: "Was slechts een schop"

3 november 2019 – Ajax hoeft het waarschijnlijk niet al te lang te stellen zonder middenvelder Lisandro Martínez. De Argentijn viel vrijdag in het duel met PEC Zwolle geblesseerd uit, maar heeft via Instagram laten weten dat zijn blessure allemaal wel meevalt. Hij lijkt zich geen zorgen te maken of hij het duel met Chelsea van komende dinsdag haalt.

Martínez moest het duel in Zwolle na iets minder dan een half uur staken na een wilde tackle van Gustavo Hamer. Martínez zocht meteen de kleedkamer op. Na afloop kon Ajax-trainer Erik ten Hag nog niet meer duidelijkheid geven over de ernst van de blessure van de Argentijn, maar Martínez zegt op Instagram dat de schade beperkt is. "Het was alleen maar een schop. Dank aan alle mensen die zich zorgen maakten."

Ook de vervanger van Martínez tegen Zwolle, Edson Alvarez, viel uit. Later moest ook Donny van de Beek vroegtijdig naar de kant. Laatstgenoemde zegt er in het Champions League-duel tegen Chelsea gewoon weer bij te zijn. Hij liet weten dat zijn wissel puur uit voorzorg was. "Ik wilde verder spelen, maar de trainer vond het beter dat ik naar de kant ging. Hij zei dat er nog veel wedstrijden aan komen."


gerelateerd