Bazoer na excuses ook in Eredivisie weer aan de aftrap bij Vitesse

3 november 2019, 11:17

Nadat hij vorige week tegen ADO Den Haag nog vanaf de tribune moest toekijken, keert Riechedly Bazoer tegen FC Emmen terug in de basis bij Vitesse in de Eredivisie. De middenvelder werd korte tijd uit de selectie gezet na een ruzie met ploeggenoot Jay-Roy Grot en een woordenwisseling met coach Leonid Slutsky.

Bazoer besloot al vrij snel na het incident zijn excuses aan te bieden en mocht daarom midweeks alweer spelen voor Vitesse in het bekerduel met De Graafschap. Nu keert hij dus ook terug in de basis voor het Eredivisieduel met Emmen. Zijn basisplaats op het middenveld gaat ten koste van Navarone Foor, die tegen ADO nog mocht spelen. Dit duel werd met 0-2 verloren.

Lees ook: Bazoer schuldbewust na rel: "Het woord is aan mij"

Ten opzichte van de bekerwedstrijd tegen De Graafschap zijn er nog vijf nieuwe namen in de opstelling bij Vitesse. Kostas Lamprou, Julian Lelieveld, Tomas Hajek, Thomas Buitink en Oussama Darfalou zitten allemaal weer op de bank en daarvoor keren Remko Pasveer, Armando Obispo, Bryan Linssen, Tim Matavz en Nouha Dicko terug in het elftal.

Ook Emmen wijzigt 

Bij tegenstander FC Emmen zijn er drie wijzigingen ten opzichte van hun vorige competitiewedstrijd, die met 4-1 werd verloren van FC Twente. Ferhat Görgülü, Luciano Slagveer en Jafar Arias zijn naar de bank verwezen. Glenn Bijl, Keziah Veendorp en Marko Kolar zijn door trainer Dick Lukkien in de basis gezet.

 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen