Fraser teleurgesteld én trots: "Ik kan ze niks kwalijk nemen"

2 november 2019, 23:50

Gemengde gevoelens bij Sparta Rotterdam-trainer Henk Fraser na het duel met PSV. De promovendus was zaterdagavond heel dicht bij een grote stunt, maar moest door een late tegentreffer 'slechts' genoegen nemen met een punt tegen de titelkandidaat. Dat het Sparta niet lukte de 2-1 vast te houden, neemt Fraser zijn spelers niet kwalijk.

"Als je 'm vlak voor tijd tegen krijgt is dat teleurstellend natuurlijk. Je hebt er keihard voor gewerkt en nagenoeg alles goed gedaan", begint Fraser tegenover RTV Rijnmond. "Als we praten over wat beter zou kunnen, dan is het de wedstrijd op slot gooien. Bij 2-1 krijgen we voldoende mogelijkheden op de 3-1. Als je die maakt is het wel klaar. Maar op het einde zaten we er doorheen. Daardoor waren we minder scherp in de duels en afvallende ballen. Maar ik kan ze wat dat betreft niks kwalijk nemen."

Sparta kwam tot twee keer toe op voorsprong. De reactie van zijn ploeg na de eerste gelijkmaker van PSV, stemt Fraser heel tevreden. "Na de 1-1, daar kon het Sparta van vorig jaar moeilijk mee omgaan. We hebben een aantal jongens in de ploeg, die de rug rechtten. Dat maakt me toch wel trots."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen