Van Bommel: "Acht punten in drie duels verliezen, dat kan niet"

2 november 2019, 23:37

Er is nog geen sprake van een echte crisis, maar duidelijk is dat het zware weken zijn voor PSV. Door de remise tegen Sparta Rotterdam (2-2) is het gat met koploper Ajax nu acht punten. Mark van Bommel was na het duel op Het Kasteel hard voor zijn ploeg.

Door schorsingen en blessures ontbraken zaterdag een hoop spelers bij PSV, maar dat was geen excuus waarachter Van Bommel zich wilde verschuilen. "Al bij al zitten we in een moeilijke fase. Dat is grotendeels verklaarbaar door rode kaarten en geblesseerden, maar je moet ook realistisch zijn en eerlijk zijn. Acht punten in drie wedstrijden verliezen, dat kan niet", werd hij geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

PSV had het heel lastig met Sparta Rotterdam, dat met de overwinning aan de haal leek te gaan. Door een laat doelput van Cody Gakpo eindige de wedstrijd echter in 2-2. "We wisten precies wat Sparta zou doen. Als de uitvoering dan niet zo is als je vooraf afspreekt, probeer je dat om te zetten. En dan ben je best wel geïrriteerd langs de lijn."

Lees ookDumfries: "Voorlopig kunnen we het kampioenschap vergeten"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen