Dumfries: "Voorlopig kunnen we het kampioenschap vergeten"

2 november 2019, 23:36

Het moet snel beter bij PSV, vindt Denzel Dumfries. De rechtsback van de Eindhovenaren toonde zich zaterdag na het 2-2 gelijkspel op bezoek bij Sparta Rotterdam uiterst kritisch. "Ongelooflijk. Als je zo'n week achter de rug hebt, moet je er alles aan doen om hier te winnen", begon hij zijn relaas voor de camera van FOX Sports.

"Het zijn simpele dingen waarin we tekortschieten", ging hij verder. "We hebben zoveel talent, maar het moet er wel uitkomen. We weten wat voor trainer ze hebben en hoe fel ze wilden spelen en dat ze de duels zouden opzoeken. Daar moeten we ons tegen wapenen. Als ik zie hoe gemakkelijk zij de bal soms van ons winnen… dat kan niet."

"Wij zijn PSV, een topclub. Dat moeten we meer uitstralen. We moeten op elkaar vertrouwen en met z'n allen shinen. Dat gebeurt op dit moment niet. Het zijn zware weken, maar we houden vertrouwen in elkaar. We mogen meer van elkaar eisen", aldus Dumfries. "Voorlopig kunnen we het kampioenschap vergeten. Ik geef nooit op, maar we moeten ons op onszelf focussen. Dat is al zwaar genoeg."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen