Memphis in de slotseconde het goudhaantje bij winnend Lyon

2 november 2019, 22:02   Bijgewerkt: 2 november 2019, 22:16

Olympique Lyon heeft met dank aan Memphis Depay op bezoek bij Toulouse op het nippertje drie punten gepakt. De nog altijd moeizaam draaiende ploeg van Rudi Garcia toonde bij de medelaagvlieger karakter door tot tweemaal toe terug te komen van een achterstand en maakte dankzij Memphis in de slotseconde de verdiende 2-3.

Toulouse, ook slechts de nummer zestien, bood goed partij en kwam via Yaya Sanogo, de bij Ajax mislukte Arsenal-huurling, op voorsprong. Kort daarna volgde het hoogtepunt van het duel. Jeff Reine-Adélaïde behield op fabelachtige wijze de controle, legde de bal panklaar voor Memphis en zag dat de Nederlander zijn negende van het seizoen afdrukte.

Een eigen goal van doelman Anthony Lopes en de 2-2 van Moussa Dembélé leek het treffen in een gelijkspel te eindigen. En daar zouden beide clubs eigenlijk weinig mee opschieten. Dat dacht Memphis ook, want in de vijfde minuut van de extra tijd prikte hij na een fraaie solo de 2-3 binnen en zorgde hij voor dolle vreugde in het Lyon-kamp.

Dankzij de late winnende treffer van de Oranje-international maakt Lyon een jump op de ranglijst, Garcia en zijn mannen staan nu op een achtste plaats. Dinsdag speelt Lyon in eigen huis de vierde groepswedstrijd van de Champions League. Benfica is dan de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen