Sevilla pakt met basisspeler Luuk de Jong punt tegen Atlético

2 november 2019, 20:33

Sevilla heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan het duel met concurrent Atlético Madrid. Luuk de Jong startte weer eens in de basis bij de Andalusiërs, maar wist geen potten te breken. Een kwartier voor tijd werd de oud-spits van PSV naar de kant gehaald.

De Jong ontbrak de voorbije twee wedstrijden in de basis bij Sevilla. Trainer Julen Lopetegui gaf tegen Getafe (2-0) en Valencia (1-1) de voorkeur aan Javier Hernández, beter bekend als Chicharito. De Mexicaan moest tegen Atlético Madrid zijn plek weer afstaan aan De Jong, die niet voor de eerste keer dit seizoen vooral opviel doordat hij een goede mogelijkheid om zeep hielp.

De goals in Sevilla werden gemaakt door Franco Vázquez en Alvaro Morata. Eerstgenoemde opende namens de thuisploeg na een uur de score, laatstgenoemde maakte na een uur de gelijkmaker. Diego Costa had twintig minuten voor tijd de Madrilenen de volle buit kunnen bezorgen, maar hij miste een penalty. Door de remise staat zowel Sevilla als Atlético op 21 punten uit twaalf wedstrijden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen