Inter komt dankzij Lukaku goed weg op bezoek bij Bologna

2 november 2019, 20:02

Inter is zaterdag aan puntenverlies ontsnapt. Op bezoek bij Bologna kwam de Milanese grootmacht door twee late doelpunten van Romelu Lukaku met de schrik vrij. Het Inter van basisspeler Stefan de Vrij won met 1-2 van de middenmoter, dat boos het veld afstapte.

Inter won de eerste zes wedstrijden van het seizoen, maar de laatste weken loopt het wat stroever bij de ploeg van trainer Antonio Conte. Na de 1-2 nederlaag tegen Juventus werd vrij nipt gewonnen bij Sassuolo (3-4) en Brescia (1-2) en punten verspeeld tegen Parma (2-2). Tegen Bologna dreigde het zaterdag voor de derde keer in vijf wedstrijden mis te gaan voor Inter.

Bologna, met Jerdy Schouten en Stefano Denswil op de bank, nam na een uur namelijk de leiding door een doelpunt van Roberto Soriano. Inter moest vervolgens in de achtervolging. Met succes, want in de slotfase sloeg de club uit Milaan twee keer toe. Lukaku maakte met zijn achtste doelpunt van het seizoen de gelijkmaker en schoot in blessuretijd ook de winnende binnen. Dat deed hij vanaf elf meter, uit een discutabele penalty waarbij Riccardo Orsolini een lichte overtreding maakte op Lautaro Martínez

Door de zege is Inter in elk geval even de koploper van de Serie A. De voorsprong op Juventus bedraagt twee punten. De Oude Dame komt later op de zaterdag in actie tegen Torino.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen