Bloedeloos gelijkspel De Graafschap: "Publiek is niet verwend"

2 november 2019, 14:29

Net als de andere topploegen uit de Eerste Divisie is ook De Graafschap er vrijdag niet in geslaagd om drie punten te pakken. Op eigen veld kwam de gedeelde koploper niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Excelsior. Trainer Mike Snoei had het graag anders gezien.

De Graafschap staat samen met SC Cambuur bovenaan. Ook die ploeg speelde vrijdag met 0-0 gelijk (tegen NEC, red.) waardoor De Graafschap geweldige zaken had kunnen doen. "Excelsior is ook gewoon een ploeg die bij de andere drie à vier ploegen hoort die voor promotie moeten gaan. Het was fantastisch geweest als we ze op negen punten hadden kunnen zetten, maar dat is niet gebeurd", vertelt Snoei op de website van zijn club.

De Graafschap is als enige ploeg nog ongeslagen in de competitie en speelt doorgaans attractieve wedstrijden. Dat was vrijdag niet het geval. "We hebben het publiek niet verwend, daar baal ik van. Bij een wedstrijd als deze horen goals, zeker met deze aanhang. Nu lijkt het zo'n bloedeloze 0-0 en dat past niet goed bij wat we willen. Dat moeten we nog verbeteren en daar werken we keihard aan. Het is wel een lekker gevoel dat bepaalde jongens (Daryl van Mieghem, Mohamed Hamdaoui en Ralf Seuntjens) weer aan de aftrap stonden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen