Stegeman wilde in eerste twintig minuten al ingrijpen bij PEC

2 november 2019, 10:01

John Stegeman is geschrokken van wat PEC Zwolle liet zien in de openingsfase van de wedstrijd tegen Ajax. De laagvlieger liet zich als makke lammetjes naar de slachtbank leiden, zo zag de trainer ook. Zijn team stond na twintig minuten met 0-3 achter, waardoor de coach aan ingrijpen dacht.

Na afloop van de 2-4 nederlaag gaf de oefenmeester toe dat hij een vroege wissel als optie zag. "Ik dacht in de eerste twintig minuten al aan een wissel, omdat ik een paar spelers niet bij de les vond", aldus de trainer bij FOX Sports. "Hoe wij de doelpunten weggeven, is natuurlijk wel heel goedkoop. We stonden erbij en keken ernaar, het leek wel een speeltuin in de eerste helft." Stegeman zag dat zijn team zich herstelde en nog terugkwam tot 2-3.

PEC Zwolle was door de comeback in de race voor een resultaat, maar verloor in de slotfase toch met 2-4. Stegeman is desondanks tevreden. "Het is een groot pluspunt voor ons dat het uiteindelijk nog een wedstrijd is geworden. Dat je dan verliest van Ajax, kan gebeuren want Ajax is gewoon een topteam. Alleen de manier waarop was niet goed in de eerste helft, daarna waren wij ook top."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen