Van de Beek verwacht er tegen Chelsea bij te zijn

2 november 2019, 09:07

Ajax is niet ongeschonden uit de strijd met PEC Zwolle gekomen. De Amsterdammers wonnen de competitiewedstrijd met 2-4, maar liepen wel fysieke malheur op. Onder meer Donny van de Beek ging met een blessure naar de kant, maar hij verwacht niet lang uit de roulatie te zijn. De Champions League-wedstrijd tegen Chelsea verwacht de middenvelder te halen.

Van de Beek verliet het veld in de tweede helft en dat was volgens hem uit voorzorg. "Ik voelde iets bij een hamstring, vlak bij die plek waar ik in het begin van het seizoen last kreeg", zei de basisklant tegen het Algemeen Dagblad. "Ik wilde verder spelen, maar de trainer vond het beter dat ik naar de kant ging. Hij zei dat er nog veel wedstrijden aan komen. Dinsdag tegen Chelsea ben ik er weer bij."

Van de Beek liep dus een lichte spierkwetsuur op, terwijl ook Lisandro Martínez en Edson Álvarez uitvielen. Eerstgenoemde kampt met een knieblessure, terwijl de Mexicaan last had van een elleboog van Mustafa Saymak. "We zijn niet ongeschonden, maar ik ben positief", zei Ten Hag na de wedstrijd. "Ik hoop dat iedereen er dinsdag bij is tegen Chelsea."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen