PEC Zwolle rook bloed: "Het was een heel bizarre wedstrijd"

PEC Zwolle rook bloed: "Het was een heel bizarre wedstrijd"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 november 2019 – PEC Zwolle was vrijdag ongetwijfeld even bang voor een enorme oorwassing tegen Ajax, maar kwam ondanks een snelle 0-3 achterstand nog terug tot 2-3. Uiteindelijk bleek het te weinig voor een stunt (2-4). Keeper Xavier Mous beleefde een merkwaardige avond.

"Het was een heel bizarre wedstrijd. We beginnen heel slap en stonden een tijdje met onze rug tegen de muur. Daarna weten we het om te draaien en gaan we er volle bak voor met z'n allen. Dat is eigenlijk wat je vanaf minuut één moet doen. Dan zie je wel dat je het Ajax heel lastig kan maken", vertelt Mous aan RTV Oost.

Toen PEC terug kwam tot 2-3, hing er een stunt in de lucht. Dat zag Mous ook, ondanks dat het net niet lukte. "Dat gevoel had ik ook. Maar je weet hoe goed Ajax, zij hebben aan één kans genoeg. Daar moet je voor waken. Maar we maakten hem zelf niet en dan zie je het: ze hebben aan één kans genoeg."

Reacties

gerelateerd