Locadia scoort weer voor Hoffenheim van Schreuder

1 november 2019, 22:30

Nederlands succes in de Bundesliga op deze vrijdagavond. Jürgen Locadia (op archiefbeeld) was vanavond namelijk trefzeker voor 1899 Hoffenheim, dat de smaak goed te pakken heeft in Duitsland. Hij scoorde voor de tweede wedstrijd op rij en droeg bij aan de 3-0 overwinning op SC Paderborn.

Hoffenheim was het aan de stand verplicht om Paderborn te verslaan, aangezien die ploeg onderaan staat in Duitsland. De thuisploeg was goed geprepareerd door Schreuder en begon uitstekend. Al na twee minuten zorgde Robert Skov voor de 1-0 en dertien minuten later was het weer raak. Pavel Kaderabek verdubbelde de marge en daarna was het woord aan Locadia. De Nederlander schoot raak na een prima actie en bepaalde de eindstand in de 25ste minuut op 3-0. Het was de tweede wedstrijd op rij waarin de huurling van Brighton & Hove Albion tot scoren kwam. Locadia werd overigens in de 69ste minuut naar de kant gehaald door Schreuder.

Hoffenheim rukt door de zege op naar de vijfde plaats in de Bundesliga. Het team van de Nederlandse coach heeft nu vijf zeges op rij genoteerd.