Dest krijgt rust tegen PEC: "Mes snijdt aan twee kanten"

1 november 2019, 20:01

Erik ten Hag heeft verklaard waarom Sergiño Dest op de bank begint tijdens het duel op bezoek bij PEC Zwolle. De talentvolle Ajax-back, die eind vorige maand koos voor een interlandloopbaan bij de Verenigde Staten, krijgt 'even rust' van de coach.

Dat laat Ten Hag weten in gesprek met FOX Sports, luttele minuten voor de afstrap in Zwolle. Noussair Mazraoui neemt de plek van Dest in, die hoogstwaarschijnlijk dinsdag wel start tegen Chelsea, "Het mes snijdt aan twee kanten. Sergiño even rust geven en Nous is weer fit. Hij maakt een goede indruk op de training de laatste dagen en vandaar dat hij weer een kans heeft verdiend", aldus Ten Hag.

Lees ook: Ten Hag kiest voor Mazraoui in plaats van Dest tegen PEC Zwolle

Ook David Neres begint vanaf de aftrap. De Braziliaan moest het de voorbije weken vooral doen met reservebeurt, maar begon vorige week tegen Feyenoord (4-0 winst) vanaf de aftrap. En met succes. "Een goede Neres moet je opstellen. Aan het begin van het seizoen had hij het moeilijk, maar de laatste weken zag je hem groeien. Dan probeer je dingen bij elkaar te zetten", waren de woorden van de trainer van de koploper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen