Supporters MVV laten uit protest tribunes tien minuten leeg

1 november 2019, 18:12

De Geusselt zal niet bepaald vol zitten als vrijdagavond de aftrap van MVV - Almere City plaatsvindt. Supporters van de thuisploeg zullen pas tien minuten na het eerste fluitsignaal hun plekje opzoeken. Dat doen ze om hun ongenoegen te laten blijken over de gang van zaken bij de club.

MVV kent een dramatische start van het seizoen en staat negentiende in de Eerste Divisie. 'Ondanks dat we ons een aantal weken terug als Angel-Side weloverwogen achter de selectie en trainer hebben geschaard, is ons geduld nu op. Ieder jaar stijgt het spelersbudget en toch is er nu een sportief dieptepunt. Dit is niet alleen te wijten aan de trainer maar ook aan het technisch beleid', schrijft Angel-Side.

Volgens de supportersvereniging gaat het niet alleen op sportief gebied bergafwaarts. 'Sponsoren zijn ontevreden, stewards staken, key-personeel verlaat de club en opvolgers worden niet tijdig aangetrokken, partners zijn ontevreden, supporters worden niet meer betrokken in besluitvorming en toeschouwers aantallen nemen pijlsnel af. Zelfs de meest doorgewinterde  supporter gaat met lood in zijn schoenen op vrijdag naar de Geusselt. Op elk vlak merken de verschillende stakeholders van MVV hier links- of rechtsom iets van. MVV zwijgt en ontkent in alle toonaarden.'

'In plaats van harde maatregelen te nemen, wordt iedereen de hand boven het hoofd gehouden. Falen wordt gemaskeerd met zoete woorden. En supporters worden geschoffeerd in blogs om de puinhoop binnen de club te verbloemen. Wij zijn deze vriendjespolitiek beu! Tijd om duidelijk te maken hoe wij erover denken', aldus de harde kern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen