Ultee treft vriend Ramselaar: "We appen flink wat over en weer"

1 november 2019, 17:07

Sjors Ultee gaat zondag met Fortuna Sittard op bezoek bij zijn oude club FC Utrecht. In de Domstad treft de trainer goede vriend Bart Ramselaar, sinds deze zomer weer speler van Utrecht. "We appen al flink wat over en weer. Dan geeft hij aan dat hij wat verkouden is, dan laat ik hem weten dat hij maar even rustig aan moet doen", lacht Ultee.

Het wordt dus een bijzondere wedstrijd voor Ultee, die negen jaar bij Utrecht werkte. De trainer acht Fortuna niet kansloos tegen de nummer vijf van de Eredivisie. "Als je de spelers naast elkaar legt dan winnen zij die vergelijking natuurlijk, als zij op de toppen van hun kunnen spelen en wij ook, dan winnen we normaal gesproken ook niet. Maar als team zijn ze denk ik nog niet waar ze willen zijn. Als we ergens het verschil kunnen maken is het daar", zegt hij tegen De Limburger.

Ultee kan over een relatief fitte selectie beschikken. Waarschijnlijk zullen Vitalie Damascan en Àlex Carbonell hoogstens als invaller binnen de lijnen komen. "Het zou heel raar zijn om spelers die net terug komen van een blessure op donderdag in de beker te laten spelen en dan drie dagen later weer. Bovendien hebben die andere jongens het de laatste weken gewoon goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen