Slutsky hoopt vurig op Honda en wil revanche na ADO-verlies

1 november 2019, 14:48

Leonid Slutsky hoopt dat hij Keisuke Honda kan overtuigen om bij Vitesse te komen voetballen. De Rusissche coach denkt dat de middenvelder uitstekend zou passen in Arnhem. "Ik heb hem zien spelen in Milaan, Mexico en Australië. Ik heb echt geen twijfel over zijn kwaliteiten en zijn fysiek. het is alleen de vraag wat hij wil voor de toekomst."

Dat vertelt hij tegenover Omroep Gelderland. Binnen een of twee dagen verwacht Slutsky, die hem goed aan de rechterkant zou kunnen gebruiken, duidelijkheid over de Japanner. "Hij moet ook willen. Hij heeft meer belangen. Zijn broer kijkt nog over de grens. Hij heeft zelf ook belangen in de VS en in Azië met bedrijven."

Lees ook: Meetrainer Honda: "Ik sta absoluut open voor Vitesse"

Verder ging de coach op het clubkanaal nog in op de aanstaande wedstrijd tegen FC Emmen zondagmiddag. "Ik verwacht dat we geen last hebben van het midweekse bekerduel in de fitheid, want er zitten vijf dagen tussen beide wedstrijden", aldus de Rus. "We hebben van ADO Den Haag verloren afgelopen weekend, dus het is belangrijk om een reactie geven, al hadden we het daar vorig jaar ook lastig op het kuntgras van FC Emmen." Naar verwachting moet Slutsky dat wel doen zonder Navarone Foor: hij kampt met liesklachten en is een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen