Maaskant aast op revanche tegen Feyenoord na blamage in beker

1 november 2019, 14:02

VVV-Venlo blameerde zich woensdagavond door na penalty's te verliezen van de amateurs van Groene Ster. Zondag ontvangt de ploeg van Robert Maaskant een andere dolende ploeg met Feyenoord. De trainer van VVV aast op revanche na de deceptie in het bekertoernooi. 

VVV verloor de laatste zes wedstrijden en dat gaat ook de Venlonaren niet in de koude kleren zitten. "Wij moeten een passend antwoord geven op de bekernederlaag, dat gaan we doen met de jongens die er klaar voor zijn", zei Maaskant op de website van de Limburgers. De formatie uit Venlo won dit seizoen knap van FC Utrecht en FC Groningen, maar heeft na de slechte reeks een behoorlijke vrije val gemaakt op de ranglijst. Zij staan inmiddels op de zeventiende plek en daarmee startte alleen RKC Waalwijk slechter dan de ploeg van Maaskant.

Met name de defensie lijkt een zorgenkindje voor VVV, want in de laatste vier wedstrijd kreeg de ploeg telkens minimaal drie doelpunten tegen. Of Maaskant vast gaat houden aan dezelfde spelers als de laatste weken wilde hij niet zeggen. "Daar zullen we in een later stadium een beslissing over nemen. Daarnaast staan achter de inzetbaarheid van Roel Janssen en John Yeboah nog vraagtekens." Beide spelers misten de derby tegen Fortuna Sittard van vorige week en deden ook niet mee tegen Groene Ster.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen