Bazoer: "Ouders en vriendin waren ook teleurgesteld in mij"

1 november 2019, 13:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Riechedly Bazoer heeft zijn lesje geleerd nadat hij vorige week uit de selectie werd gezet. Na het tonen van berouw nam Vitesse-trainer Leonid Slutsky de middenvelder maandag in genade aan, waarna hij dinsdag in het bekerduel met De Graafschap (2-0) alweer zijn opwachting maakte. Bazoer belooft dat hij niet nog een keer over de schreef gaat.

Bazoer werd vorige uit de selectie verwijderd nadat hij ruzie kreeg met teamgenoot Jay-Roy Grot. Toen hij van de training werd gestuurd, schold hij Slutsky de huid vol. "Ik heb spijt van wat ik geroepen heb in mijn emotie", zegt de middenvelder tegen Omroep Gelderland. "In die tijd heb ik eens goed nagedacht over wat ik heb gedaan. Ik heb er thuis over gesproken en mijn ouders en vriendin waren ook teleurgesteld in mij. Maar wat ik heb gedaan kan gewoon niet, dat snap ik."

Volgens Bazoer hebben zijn trainer en teamgenoten zijn excuses aanvaard. "Daarop reageerden ze wel goed. Maar ook zij lieten mij merken dat dit echt niet kan, ik weet dus wel dat dit niet nog een keer moet gebeuren", aldus de oud-Ajacied, die ook een boete van de club kreeg. "Ik kan beloven dat ik dit niet meer doe. Ik heb mijn lesje wel geleerd. Ik ga ook hulp zoeken. Hoe? Dat houd ik privé. Daar wil ik niet te veel over zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen