Klopp na 5-5 in bekerduel: "Van den Berg speelde geweldige pot"

1 november 2019, 13:17   Bijgewerkt: 1 november 2019, 13:25

Jürgen Klopp en zijn Liverpool wonnen woensdagavond de spectaculaire bekerwedstrijd tegen Arsenal na penalty's, waar het in de reguliere speeltijd 5-5 was geworden. Nederlander Sepp van den Berg had een basisplaats en kan ondanks de vijf tegengoals rekenen op de complimenten van zijn manager.

Van den Berg maakte eerder in hetzelfde bekertoernooi zijn debuut tegen de MK Dons. Toen kwam hij in de blessuretijd van de wedstrijd in het veld, maar tegen Arsenal maakte hij zijn basisdebuut en speelde hij de hele wedstrijd mee. "Sepp speelde een geweldige wedstrijd", sprak Klopp lovend op de website van The Reds. "Het was niet makkelijk voor hem, omdat hij tegen een van de grootste talenten (Arsenal-spits Gabriel Martinelli, red.) van de eeuw speelde. Mesut Özil en Joe Willock speelden daar ook nog omheen dus het was lastig."

Klopp stuurde een erg jong elftal het veld in en is blij dat hij zijn talenten deze ervaring kon geven. "Tuurlijk, we maakten een heleboel fouten, maar ik ben blij dat ik de jongens deze wedstrijd heb kunnen laten ervaren. Er zat zoveel in, een wedstrijd vol emoties. We hadden meer dan zestig procent balbezit, maar we waren in de momenten van omschakeling veel te open. Dat is iets waar we van moeten leren. Maar ik ben blij met het resultaat", besluit de Duitse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen