Iniesta adviseert FC Barcelona over wegkwijnende Rakitic

1 november 2019, 15:58

Mede door de komst van Frenkie de Jong komt Ivan Rakitic dit seizoen slechts mondjesmaat aan spelen toe bij FC Barcelona. Het gebrek aan speeltijd noopt de Kroatische middenvelder mogelijk tot een vertrek bij de Spaanse grootmacht. Andrés Iniesta ziet echter nog een toekomst weggelegd voor Rakitic bij Barça.

De 35-jarige Iniesta adviseert zijn oude club dan ook om Rakitic niet te verkopen. De Kroaat is de voorbije tijd in verband gebracht met onder meer Atlético Madrid, Inter en Paris Saint-Germain. "Ik zou hem niet laten gaan. Ik beschouw hem als een fantastische speler. Wat hij al die tijd heeft gepresteerd, is geweldig. Dit seizoen heeft hij niet zo'n grote rol als voorheen, maar dat betekent niet dat hij geen geweldige speler is", aldus Iniesta tegen Marca.

Ernesto Valverde gebruikte Rakitic dit seizoen nog maar één keer als basisspeler. De coach kiest vaak voor Sergio Busquets, Arthur en De Jong op het middenveld. Over de twee laatstgenoemde spelers is Iniesta lovend. "Het zijn exceptionele spelers. Ze zijn de baas over het tempo, de bal en de situatie", zegt de Spanjaard, tegenwoordig speler van het Japanse Vissel Kobe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen