Meetrainer Honda: "Ik sta absoluut open voor Vitesse"

1 november 2019, 11:41

Keisuke Honda traint sinds donderdag mee bij Vitesse. De clubloze Japanse middenvelder is in Arnhem neergestreken om zijn conditie op peil te houden. Komende zomer wil hij namelijk als dispensatiespeler naar de Olympische Spelen van Tokio. Of het alleen bij meetrainen blijft, moet de toekomst uitwijzen.

Trainer Leonid Slutsky hoopt Honda in elk geval aan de selectie toe te voegen. Een nieuw dienstverband in Nederland ziet de oud-speler van VVV-Venlo eveneens wel zitten. "Ik sta absoluut ook open voor Vitesse", aldus Honda tegenover De Gelderlander. "Nu zeg ik bij een avontuur in Arnhem volmondig 'ja'. Maar van een concreet contract is vooralsnog geen sprake."

Honda zegt ook rond te kijken in andere landen. "Dat loopt allemaal via mijn broer. Er zijn in dat opzicht wel contacten, maar ook buiten Nederland ligt nog niets", vervolgt de middenvelder, die onlangs via social media een openlijke sollicitatie stuurde naar Manchester United en AC Milan. "Deels grappend, deels serieus", zegt Honda daarover. "United en Milan zijn gevallen grootmachten. Ik zou er graag voetballen. Nu speelt op dat vlak niets."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen