Kuyt gelooft in ommekeer: "Advocaat een heel bevlogen man"

1 november 2019, 10:20

Dirk Kuyt gaat er vanuit dat het snel beter gaat met Feyenoord. Bij de Rotterdamse club werd deze week Dick Advocaat aangesteld als opvolger van Jaap Stam en zou volgens Kuyt ervoor kunnen zorgen dat het weer beter gaat in Rotterdam-Zuid.

Kuyt is trainer van Feyenoord Onder-19, maar loopt in het kader van zijn trainerscursus ook stage bij het eerste elftal. "Daar is natuurlijk nogal wat gebeurd. De sfeer is niet echt goed nee, maar dat hoort ook bij sport. Teleurstelling, pijn. Uiteindelijk gaan we er met zijn allen voor zorgen dat het beter gaat", zei de oud-aanvaller bij Pauw.

De 39-jarige oud-international kent Advocaat goed en weet wat Feyenoord heeft binnengehaald. "Ik vind hem een hele bevlogen man, ik heb hem door de jaren heen vrij goed leren kennen. Het is mooi als je hem over voetbal ziet praten. Als je 72 bent en nog zo bevlogen van het spelletje", zegt Kuyt, die nu ook te maken krijgt met de coach. "In principe ga ik ook stage lopen bij hem, zoals ik dat ook bij Jaap Stam heb gedaan. Zoals de mensen weten, ben ik bezig met mijn trainerscursus. In mei hoop ik dat allemaal af te ronden, dus we zullen het zien."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen