Van den Brom: "Goal van Makienok was echt kippenvel"

1 november 2019, 08:50   Bijgewerkt: 1 november 2019, 09:55

FC Utrecht kende gisteren weinig problemen op bezoek bij Excelsior '31 en ging door een 1-4 zege eenvoudig door naar de volgende ronde van de KNVB Beker. Na afloop ging het vooral over de rentree van Simon Makienok, die na bijna twee jaar weer zijn eerste minuten maakte en zelfs scoorde. John van den Brom kon zijn geluk niet op met de aanvaller.

"Ik heb een blij gevoel, omdat we door gaan naar de volgende ronde en dat was voor ons het belangrijkste", zei de trainer van Utrecht op de officiële clubkanalen. "We hebben de wedstrijd vrij vroeg naar ons toe getrokken en kwamen niet echt in de problemen. Die tegengoal mag natuurlijk niet, maar je bent misschien iets minder scherp. Het mag natuurlijk niet, maar uit eigen ervaring weet ik hoe dat is. Je weet dat je zondag weer moet spelen. "

Het mooiste moment van de avond kwam echter pas vlak voor tijd. Simon Makienok maakte zijn rentree na bijna twee jaar te hebben gerevalideerd van slepende blessures. "We hebben het mooiste tot het laatste bewaard, het inbrengen van Simon en dan die goal was echt kippenvel."

Lees ook: Emotie bij Makienok: "Kan iedereen niet genoeg bedanken"

Na afloop barstte Makienok uit in tranen en hij was niet de enige die zichtbaar geëmotioneerd was na afloop. "Het was in heel de kleedkamer emotioneel, dat komt heel dicht in de buurt van hoe mooi dit vanavond was. We zijn topsporters, maar op dit soort momenten vooral mensen", besluit de 53-jarige oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen