Groenendijk snapt boze fans: "We hebben gefaald hier"

1 november 2019, 08:31

ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk was na de nederlaag Fortuna Sittard (3-0) in de beker zeer kritisch op het optreden van zijn ploeg. De supporters lieten donderdagavond hun onvrede blijken en daar heeft de oefenmeester dan ook begrip voor. "De supporters hebben alle reden om boos te zijn, dat ben ik ook. Dan moeten wij gewoon nederig zijn. We hebben gefaald hier."

Dat zei hij tegenover Omroep West over de uitschakeling in de beker. "Niet kansloos, maar we verliezen op details", baalde Groenendijk. "Als je zo verliest, dan is de mentale weerbaarheid opnieuw niet groot genoeg. En dat baart wel zorgen… Bovendien had de beker dit seizoen nog enige glans kunnen geven, dat lukt weer niet."

De coach zag zijn spelers dezelfde fouten maken als in de competitie, door een strafschop weg te geven en een corner-goal te incasseren. "Deze groep is hardleers", erkende hij. "Als je dat er niet uitkrijgt, dan blijven we staan waar we staan in de competitie en liggen we nu dus uit de beker. We moeten een beetje meer dan extra eergevoel hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen