Emotie bij Makienok: "Kan iedereen niet genoeg bedanken"

1 november 2019, 09:50

FC Utrecht rekende donderdag eenvoudig af met Excelsior'31 (1-4), maar na afloop ging het vooral om de treffer van spits Simon Makienok. De Deen speelt al ruim twee jaar voor Utrecht, maar maakte vanwege blessureleed vanavond pas zijn eerste doelpunt voor de club.

En dat leverde ontroerende beelden op. De aanvaller was in tranen na zijn 1-4. Vanwege aanhoudend blessureleed speelde Makienok nog maar nauwelijks wedstrijden. In gesprek met FOX Sports laat hij ook weten dat er buiten het veld ook het een en ander gebeurd is. "Ik heb zoveel meegemaakt vanaf de dag dat ik hier kwam. Ik heb veel pech gehad en veel teleurstelling en verdriet gekend."

De invaller, die na een uur spelen het veld betrad, is de Domstedelingen dankbaar. "De fans, de club, de ploeg: iedereen heeft me altijd enorm gesteund. Soms dacht ik: waar heb ik deze support aan te danken? Ik kan iedereen niet genoeg bedanken. En ik wil graag iets teruggeven, door goals te maken en belangrijk te zijn voor het team", aldus Makienok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen