Xhaka heeft spijt: "Ik bereikte zondag mijn kookpunt"

31 oktober 2019, 20:59

Granit Xhaka heeft via het clubkanaal van zijn club Arsenal gereageerd op de zondag ontstane ophef. De Zwitserse middenvelder werd na een uur spelen gewisseld in het duel met Crystal Palace (2-2) en verliet het veld met veel misbaar richting de eigen supporters.

De fans joelden tijdens de wissel richting Xhaka en die was daar niet bepaald van gediend. Wat volgde waren een hoop frustraties van beide kanten. Manager Unai Emery hield de Zwitser vanwege het incident afgelopen woensdag buiten de wedstrijdselectie. Op de sociale kanalen van The Gunners heeft Xhaka voor het eerst gereageerd op het opzienbarende moment. Hij laat allereerst weten nog altijd honderd procent te geven voor de Londense club.

Bedreigingen aan het adres van zijn familie, waren volgens Xhaka de reden van zijn woede-uitbarsting. "Mensen hebben dingen gezegd als 'we breken je binnen', 'doden je vrouw' en 'we hopen dat je dochter kanker krijgt'. Dat heeft me geroerd en ik bereikte zondag mijn kookpunt toen ik de afwijzende geluiden hoorde in het stadion." Xhaka hoopt dat zijn gebaren vergeven worden en dat de supporters hem weer in de armen sluiten. "Laten we samen weer positief vooruitkijken." 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen