Henk de Jong over kraker tegen NEC: "We hebben een plan"

31 oktober 2019, 17:28

SC Cambuur-trainer Henk de Jong kijkt uit naar de belangrijke competitiewedstrijd tegen NEC Nijmegen. De koploper uit Leeuwarden moet tegen de Nijmegenaren, die zesde staan, proberen een nieuwe tik uit te delen aan de concurrentie. Volgens de coach wordt dat nog niet zo makkelijk.

NEC, dat in de eerste bekerronde werd uitgeschakeld door Excelsior, is volgens De Jong een ijzersterke ploeg. "NEC is gewoon een hele goede tegenstander met veel kwaliteit en ze beheersen ook nog meerdere systemen" , aldus de trainer op de website van de club. "We hebben een plan hoe we dat gaan bestrijden en als het anders moet, dan moet het anders. De drie punten in Leeuwarden houden is morgen (vrijdag, red.) het enige dat telt."

In de beker rekende Cambuur zonder moeite af met VV Goes (0-5). Bovendien ziet De Jong dat, buiten Issa Kallon, Giovanni Korte en Sven Nieuwpoort, zijn selectie bijzonder fit is. "Behalve de drie staan we er overigens prima op. Robert Mühren en Erik Schouten zijn weer terug. Dus het begint er op te lijken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen